Over ons

Applonia Hoeve is begonnen sinds 2010 in De Wilp. We zijn voornamelijk begonnen met het fokken van het Friese paard. Sinds die tijd is het hard gegaan en zijn we voortdurend verder aan het uitbreiden.

Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen/beleren en africhten van uw paard. Het is belangrijk dat u paard goed getraind, beleerd en zadel mak word.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het keuring klaar maken van uw paard. Het is belangrijk dat uw paard goed klaar word gemaakt voor de keuring om de beste resultaten te behalen.

Tevens is het ook bij ons mogelijk om gebruik te maken van pensionstalling. U kunt voor een afgesproken bedrag per maand u paard bij ons stallen, inclusief goede voeding, verzorging, nette accommodatie. Ook kunt u gebruik maken van onze prachtige buitenbak. Deze buitenbak beschikt over een prachtige verlichting en waterdrain.

Stage lopen bij Applonia Hoeve

Ook zijn wij sinds 2012 goedgekeurd als erkend aequor leerbedrijf.  Het is dus mogelijk om voor school bij ons te komen stagelopen. Ben jij opzoek naar een stageplek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Applonia Hoeve

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten neem dan vrijblijvend contact op voor informatie en/of een afspraak.

Ga naar contact

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Applonia Hoeve

Website laten maken? SiteToGo.nl